« Terug naar vorige pagina

Waar staan wij voor – Apotheek Heerkens

Waar staat Apotheek Heerkens voor?

Wij staan garant voor een persoonlijk en deskundig advies en juiste aflevering van uw geneesmiddelen, klantvriendelijkheid, goede service en betrouwbaarheid. Kortom farmaceutische Zorg en Service zijn onlosmakelijk met onze apotheek verbonden.


ZORG

MEDICATIEBEGELEIDING

Heeft u problemen met uw geneesmiddelen of wilt u alles eens goed op een rijtje zetten? Kom dan gerust langs om een afspraak te maken met de apotheker. Als u een afspraak heeft, neemt u dan alle geneesmiddelen die u gebruikt mee, ook de middelen die u zonder recept heeft gehaald?

MEDICATIEROL

Daarnaast bieden wij ook de medicatierol aan. Dit is een service waarbij wij uw medicatie per dag, per innametijdstip voor u verpakken.

Klik hier om u aan te melden voor de medicatierol
Ook kunt u via de website uw vragen stellen.

MEDICATIEBEWAKING:

Bij het verwerken van uw recept controleren wij of u het daarop vermelde geneesmiddel, naast de geneesmiddelen die al gebruikt, kunt gebruiken. Mochten er bijzondere omstandigheden op u van toepassing zijn, zoals bijvoorbeeld overgevoeligheden, allergieën of zwangerschap meldt dit dan aan onze apotheek. Wij kunnen dan ook hierop onze controles toepassen.

ZELFZORG:

Zelfzorggeneesmiddelen zijn ook bij onze apotheek verkrijgbaar. Wij bekijken of u deze zelfzorggeneesmiddelen naast uw reguliere geneesmiddelen kunt gebruiken.

HOMEOPATHIE EN ANTROPOSOFIE:

Onze kennis op het gebied van Homeopathische en antroposofische geneesmiddelen is ruimschoots aanwezig. We hebben een groot assortiment van deze geneesmiddelen op voorraad.


SERVICE:

HERHAALRECEPTEN

Heeft u een herhaalrecept dan kunt u hier via onze website uw geneesmiddelen aanvragen. Daarnaast is er links bij de ingang een brievenbus. Hier kunt u tijdens openingstijden uw (herhaal)recept in achterlaten. De medicatie ligt dan na twee werkdagen voor u klaar. Kunt u er wel voor zorgen dat uw naam, adres en geboortedatum duidelijk op het recept vermeld staan?

Klik hier om uw geneesmiddelen aan te vragen.

HERHAALSERVICE

Een extra service is onze herhaalservice. Met deze service kunnen wij voor uw chronische medicatie de benodigde recepten aanvragen bij uw huisarts en tijdig voor u klaarzetten. Hiermee is het voor u mogelijk uw geneesmiddelen op te halen zonder dat u hoeft te wachten tot wij dit klaargemaakt hebben.

Klik hier om u aan te melden voor onze herhaalservice.

THUIS BEZORGEN

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw geneesmiddelen zelf op te halen en bent u cliënt van onze apotheek dan bezorgen wij de geneesmiddelen graag bij u thuis.

VOORLICHTINGSMATERIAAL

Onze apotheek is voorzien van allerhande informatie over ziektebeelden, genees- en hulpmiddelen en zorgthema’s. Deze informatie kunt u ook terugvinden op deze website onder de rubriek “Medische informatie” boven in het hoofdmenu.

SPREEKKAMER

Onze apotheek beschikt over twee spreekkamers waar u ongestoord over uw medicatie kunt praten.