« Terug naar vorige pagina

24/7 afhaal-automaat

Herhaalmedicatie via de 24/7 afhaal-automaat

Bent u niet in de gelegenheid om uw herhaalmedicatie tijdens onze openingstijden af te halen, of wilt u het wachten in de apotheek vermijden?

Wij bieden u nu de mogelijkheid om uw herhaalmedicatie (m.u.v. koelkastartikelen of grote pakketten) af te halen via de 24/7 afhaal-automaat.  Deze bevindt zich buiten, naast de hoofdingang van het medisch centrum waar uw apotheek is gevestigd.

Hoe werkt het?

Uw herhaalrecept komt bij ons binnen via uw huisarts, de receptenlijn, onze website of naar aanleiding van uw deelname aan onze herhaalservice. Na alle controles wordt de medicatie door één van onze assistentes in de 24/7 afhaal-automaat geplaatst, waarna u een sms-bericht ontvangt met daarin een unieke (eenmalige) pincode. Met deze pincode en het invoeren van uw geboortedag en -maand kunt u op ieder gewenst moment, maar uiterlijk binnen 4 dagen, de medicijnen bij de 24/7 afhaal-automaat ophalen. Zie ook onderstaande video.

 

Mobiele telefoon

In verband met de te versturen code via sms, moet u in het bezit zijn van een mobiele telefoon.

Betalen bij de afhaal-automaat

Medicatie in de afhaalautomaat die niet vergoed wordt door de zorgverzekeraar, of medicatie die wij niet rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar kunnen declareren, kunt u betalen via het pinapparaat op de afhaalautomaat. De factuur krijgt u tegelijk met uw medicatie.

Inschrijven 24-uurs service

U kunt zich voor deze service inschrijven met behulp van onderstaand aanmeldingsformulier

 

aanmelding 24/7 afhaal-automaat