« Terug naar vorige pagina

Vacature Productiemedewerker m/v

Onze GDS-Afdeling is gehuisvest bij Apotheek Heerkens in Gouda.
Het GDS-Team zoekt een enthousiaste

Productiemedewerker m/v
24-40 uur per week


Apotheek Heerkens heeft naast haar openbare apotheek een volledig geautomatiseerde verpakkingsafdeling, waar geneesmiddelen worden verpakt per persoon, per tijdseenheid. Onze cliënten zijn mensen in een thuissituatie, verpleeg- en verzorginstellingen en cliënten van collega-apotheken. De verpakkingsafdeling werkt met een geavanceerd Geneesmiddelen Dispenseer Systeem (het GDS), dat wordt bediend en beheerd door onze Productiemedewerkers. Al deze Productiemedewerkers werken nauw samen om het verpakkings- en doseringsproces van de medicijnen snel en precies te laten verlopen.

Het werken als Productiemedewerker met ons distributie systeem vraagt, naast enige fysieke inspanning, vooral ook om concentratie vermogen, een gezond verantwoordelijkheidsgevoel en een nauwkeurige werkwijze. Het gaat immers om geneesmiddelen. Ben jij zo’n aanpakker, een teamspeler, ben je stressbestendig, heb je minimaal een vmbo-tl werk- en denkniveau en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift? Dan nodigen wij je van harte uit bij ons te solliciteren. We bieden je een gedegen training-on-the-job en uiteraard een goed salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, en een prettige werksfeer in een team met enthousiaste collega’s.

Ons team?

Ons team bestaat uit drie apothekers, twee farmaceutisch managers, 20 apothekersassistentes en 47 ondersteunende apotheekmedewerkers, waaronder bezorgers. Wij zijn gevestigd in het Medisch Spectrum Gouda, een gezondheidscentrum waar zich o.a. ook twee huisartspraktijken en een fysiotherapeut bevinden.
Spreekt zo’n groot en dynamisch team jou aan? Dan vinden we voor jou een plek in dat team!

Ons aanbod?

Naast een prettige werksfeer in een team met enthousiaste collega’s bieden we je goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO apotheekmedewerkers. Salaris indicatie is tussen € 2.026,37-€ 2.376,62 bruto per maand (op basis van 36 uur).

Wil jij deze leuke baan als Productiemedewerker?

Stuur dan een mailtje met je CV naar Sefat Achmadzai, apotheker. Zijn mail adres: sachmadzai@apotheekheerkens.nl
Heb je eerst nog vragen? Bel hem dan gerust: 0182-53 79 79

Apotheek Heerkens, Willem Barentszlaan 24, 2803 XP Gouda
T 0182 – 53 79 79    F 0182 – 53 06 53
E info@apotheekheerkens.nl  I www.apotheekheerkens.nl