Sluiten

Herhaal medicatie

Herhaalmedicatie
Gebruikt u al langere tijd dezelfde medicijnen en vindt u het prettig wanneer al uw medicijnen tegelijkertijd elke drie maanden voor u klaarstaan?
Klik hier om u aan te melden voor onze herhaalservice.

Medicijnen bestellen
Heeft u zich aangemeld voor de herhaalservice, dan kunt u medicijnen bestellen, waarvan u eerder een herhaalrecept van ons heeft meegekregen. Dat geldt ook voor de anticonceptiepil.
Klik hier om uw medicijnen bestellen.

Sluiten

Stel een vraag

Sluiten

Inschrijven

Uw online dossier

Regel uw zorg wanneer het u uitkomt met MijnGezondheid.net!

Met MijnGezondheid.net kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week online zorgzaken regelen bij uw huisarts of apotheek. Zo kunt u bijvoorbeeld online een afspraak maken, herhaalmedicatie bestellen of een bericht sturen. Hoe gemakkelijk is dat?

MijnGezondheid.net is een online omgeving waarmee u eenvoudig en snel gezondheidszaken bij uw huisarts of apotheek kunt regelen. Apotheek Heerkens heeft u een uitnodiging gestuurd om hiervan gebruik te maken. Als aanvulling op het patiƫnten portaal MijnGezondheid.net kunt u gebruik maken van de app MedGemak.

actueel

Herhaalmedicatie via 24/7 afhaal-automaat

Bent u niet in de gelegenheid om uw herhaalmedicatie tijdens onze openingsuren af te halen, of wilt u het wachten in de apotheek vermijden, dan bieden wij u de mogelijkheid om uw herhaalmedicatie af te halen via onze 24/7 afhaal-automaat. Voor verdere informatie en aanmelding voor het 24/7 afhaal-automaat klik hieronder op lees meer.

Lees meer

Openingstijden